Det var detajerna vi föll för.

september 18, 2007

Igår fick vi tillfälle att hälsa på i vår nya lägenhet, hemma hos Sven, Carla och lilla Matteus. Vi mätte, inspekterade väggar och tak, jublade över snickarboan och de dubbla förråden, fick alla små skavanker, som att det kunde behöva spacklas inne bakom ett av skåpen nere i vid golvet och att väggen i en av garderoberna var lite skrovlig, berättade för oss.

Lägenheten kändes om möjligt ännu bättre vid en andra anblick. Under visningen var det detaljerna vi föll för; det gummerade golvet i hallen, lådorna i det platsbyggda köket och det svarta handtaget på kranen i badrummet. Nu var det helheten, och inte minst området med närhet till Nackareservatet och gatan med sina söta, små tegelradhus, vi fastnade för.

lagenhet_detaljer_070918.jpg

2 Responses to “Det var detajerna vi föll för.”

  1. Linda Says:

    Ska bli kul att komma pa besok (nar det nu kan tankas bli…), men som sagt, det ligger ju i alla fall nara syrran’s lagenhet.

  2. mamselamsen Says:

    För att återgå till ett tidiager inlägg. Hatthyllan Ni önskar Er, finns i syrrans antikaffär.!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: