Länge leve Blocket!

december 19, 2007

string_hylla_system.jpgTillslut fick vi tag i den saknade stringgaveln. Länge leve Blocket! Och inte nog med det, på köpet (nåja, det var väl inte direkt gratis) fick vi en extra gavel och åtta hyllplan av kortare modell.

När biblioteket är färdiginrett får vi nog börja pussla ihop alla överblivna stringdelar till hela stringhyllor och sälja av dem på… Blocket såklart. Förrådet blir nog fullt tids nog ändå.

Tips på företag i Stockholm med omnejd som lackar om gavlar för en inte allt för hutlös penning? Om latmasken sätter in framåt januari och vi inte orkar fixa dem på egen hand med sandpapper och sprejfärg på burk alltså.

Annonser

4 Responses to “Länge leve Blocket!”

 1. Eva Says:

  Ja Blocket är bra, där kan man hitta det mesta. Vi har också någon stringhylla i förrådet som väntar på ett rum som ska renoveras och själva hyllan sprayas.
  Ha det bra

 2. Malin Says:

  Swelack anlitade vi sist, innan dess Hammarby industrilack. Ring och kolla med dem…


 3. […] 31, 2007 På årets sista dag skruvas det stringhyllor, kokas jordärtskockssoppa, borras hål på baksidan av sideboardet. Och surfas på Blocket. […]

 4. andreas_tt Says:

  Håller med om att blocket är bra, men blocket vet detta och har höjt priserna så jag tycker det är löjligt. Blocket är värderat till mer än 1,6 MILJARDER kronor!!!! Storhetsvansine! Hoppas den nya sajten http://www.suget.eu kan toffla till blocket. Den är gratis


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: