I love Repris Design!

januari 15, 2008

repris_design.gifEfter att ha besökt de flesta av Stockholms antikhandlare och fascinerats av hur fantastiskt snorkiga de flesta är*, blir jag helt lycklig när jag stöter på någon som Pelle på Repris Design. Butiken ligger i Linköping, naturligtvis, och har mängder av snygga prylar till skapliga priser. Och framför allt, de är grymt flexibla och hur serviceinriktade som helst.

* Bacchus Antik på Upplandsgatan tar utan konkurreras priset som mest osympatiska antikhandlare, den lilla mannen som äger Domino Antik på samma gata är däremot helt fantastisk. Ibland vill jag bara köpa varenda pryl i butiken för att han pratar så engagerat om dem.

Annonser

2 Responses to “I love Repris Design!”

  1. Agnetha Says:

    Pratade med fröken J häromdagen som tyckte att det nog är dags för dig att komma till Linköping snart. Kanske kan vi locka med ett besök på Repris design, om inte ett besök hos fröken J och i mitt nya hus räcker som orsak att resa från storstaden…. *retas lite*

    Du och herr K är jättevälkomna. Gästrummet med dubbelsäng i vårt hus är ungefär det enda vi känner oss hyfsat färdiginredda med. Det får ni gärna låna.

  2. Fröken J Says:

    Agnaetha: Vi/jag kommer gärna, och snart! Kanske hinner vi med en sväng till Karin och Johans nya lya också.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: