Herzlichen Glückwunsch.

mars 30, 2008

ljusstake_nagel_0803.jpg

Tradera och Blocket har en hel del att erbjuda, inget snack om saken. Med utbudet är inte det bästa och priserna skjuter ofta i höjden på ett närmast retrofanatiskt sätt. De senaste dagarna har vi därför börjat utforska nya shoppingmarker, nämligen tyska Ebay. Språket är ett lagom stort minus, men utbudet och priserna, herregud… vi kommer att shoppa ihjäl oss på grälla plastprylar, krenitskålar och BMF-byggsatsljusstakar från Nagel.

Ikväll vann vi får första auktion, fyra BMF-ljusstakar för 17 euro. Till det kommer lika många pengar i frakt, totalt 320 kronor. I Sverige kostar en byggsatsdel sällan under 250 kronor, vilket ger en prisskillnad på 680 kronor totalt.

Jag tror nästan vi har tjänat pengar på att göra av med pengar idag, märklig känsla det där.

Annonser

4 Responses to “Herzlichen Glückwunsch.”

 1. Jo Says:

  Åh, vilket fynd! Det är bara att gratulera! :)


 2. […] som helst, i år har vi kört med två alternativa adventsstakar. Dels vår tyska byggsats-stake från Nagel som vi lagom till advent lyckades hittat långa, smala svarta  ljus till på Stockhome. Dels […]

 3. Jenny Says:

  Tänkte höra om dig om du vet – när jag kolla på tyska e-bay verkar det inte som om någon skickar till Sverige, endast Tyskland. Hur funkade det för dig, hittade du någon där det specifikt stod att de skickade till Sverige?

  Tacksam för svar
  Jenny

  • Fröken J Says:

   Det var min man som handlade, så jag vet inte riktigt om det stod i annonserna. Men annars brukar det alltid funka att kontakta säljaren och fråga ”snällt”, det brukar jag göra på amerikanska Ebay. :-)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: