Vaxholm på italienska.

november 3, 2008

När vi var på Ikea i helgen spanade vi in en grymt snygg modulsoffa. Konstigt nog finns den varken i katalogen eller på nätet. Men när jag googlar hittar jag en kampanjsajt som beskriver soffan i bild och text. På italienska.

Nåja, soffan heter Vaxholm, känns riktigt gedigen och kostar närmare 20 000 i det utförandet vi skulle vilja ha. Drömma går ju alltid…

Edit: Sidan var visst italienska, inte spanska.

Annonser

5 Responses to “Vaxholm på italienska.”

 1. Karin Says:

  Oj, det var verkligen en snygg soffa… hittade en variant som skulle va perfekt hos oss! Men var den allmänt dyr, eller konstruerade ni en monstersoffa?

 2. Fröken J Says:

  Karin: Den var allmänt dyr. Vi konstruerade en soffa med två sittplatser och en schäslong, ingen monstersoffa alltså. :)

 3. Malin Says:

  Men nog är det väl italienska? *ler* Har du tittat på filmen på siten förresten, schäslongen är visst bäddbar, det missade jag när vi såg den på varuhuset.

  Och nog är de väldigt hemlighetsfulla med den. Är det kanske så att de inte vill att alla skall få veta att de kan göra riktigt snygga soffor?

 4. Fröken J Says:

  Malin: Italienska eller spanska, sak samma, eller kanske inte. :) Det finns två olika schäslonger, en vanlig och en extralång som är bäddbar.

  När vi var på Ikea i helgen såg vi att den stod som nyhet, så förhoppningsvis utgår den inte ur sortimentet än på ett tag.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: