80-talsmardröm.

november 14, 2008

nyttlage_081113_b

Ljusblåa och rosa väggar med borosan-94-känsla, melerade plastgolv, vita skinnsoffor, glasbord och mängder av krom. Det renoverade huset i Nytt läge igår var bland det mest smaklösa jag sett i inredningsprogramsväg.

Jag skulle har börjat gråta om någon förstörde mitt hus sådär. Paret som ägde huset sa ingenting. Alls.

Såklart inser jag att inte alla har samma smak som jag, men jag tror verkligen det krävs en inbiten 80-talsfanatiker kan gilla den här stilen. Vad tyckte du, var det dröm eller mardröm?

Annonser

19 Responses to “80-talsmardröm.”

 1. johanna Says:

  Jag såg bara slutet av programmet och trodde att jag hade missat någon viktig detalj, som att familjen var väldigt förtjust i den här stilen…

  Jag gillade varken trappan eller räckena som de hade satt upp framför de nya fönstren. så mer mardröm än dröm om jag skulle få välja.

 2. Tusset Says:

  Jag såg inte programmet men av bilderna att döma tycker jag att de mer ser ut som före än efter… Vad hände eg? Slog inredaren i huvudet?

 3. Rebecca Says:

  Åh, jag håller verkligen med! Nog för att man gillar olika stilar men den där inredaren tycker jag aldrig lyckas få ihop det. Och det här var nog det värsta jag någonsin sett. Oj oj oj…

 4. Fröken J Says:

  Tusset: Ja, man kan ju undra, han inredde i och för sig inte helt klockrent förra veckan heller. :) Fick du frimärkena idag förresten?

 5. Isabelle Says:

  Håller fullkomligt med dig. Det var verkligen fruktansvärt! Skulle nog ha störtbölat om någon förstört mitt vardagsrum sådär. Trappan var väl lite småcool – fram tills att de satte upp räcket. Blev för mkt crom.

 6. Eva Says:

  nä jag hade verkligen svårt för resultatet. Trappen tyckte jag var för mycket av allt, blankt och blankt igen. Sedan hade jag så svårt för de blå väggarna och de röda gardinerna, det passade inte ihop, iallafall inte i min värld

 7. Johanna Says:

  Herregud vad fult!
  Vardagrummet är en mardröm. Taklamporna var det enda som kunde vara lite snyggt men de ljusblåa väggarna ger mig kväljningar.

 8. Rutan Says:

  Det var fruktansvärt! Arma stackare som på slutet fick tvinga sig till att säga att det var snyggt. Det enda positiva var att inredarna dissade den tråkiga caffelattestilen – ljusbrun fondvägg, ekmöbler osv som ”alla” har nu.

 9. Jo Says:

  Jag förstår att inredaren inte vill göra en caffe-latte-stil som alla har nu, men han behövde väl inte springa hela vägen tillbaka till 80-talet bara för det? Vi satt och led med den stackars familjen och funderade på om de var tvungna att skriva på något kontrakt om att de inte får sälja sakern ainom en viss tid. Tekniksakerna köpte jag, men vad i hela friden skulle de ha räcket framför ”fönstret” till? Hålla sig i när de gör balettövningar? Jag hade gråtit blod ocm nån hade gjort så med mitt hus!

 10. Slaghöken Says:

  I vårt sovrum har vi en färg bestående av Blått med en aning rött i. Färgen ändra sig hela dagen beroende på ljusets insläpp och solens gång och om natten blir den omvälvande och ger FAKTISKT ett varmt tonläge. Och fördelen=man sover så gott och upplever mornarna när man drar upp gardinerna som ytterst behagliga. Så det fungerar bättre än bara för det estetiska, som vissa inte gillar, det finns en mjukhet i just en sådan blandning. Tja bara för det växlar och lever! Nu hamnade den rätt men vem gjorde Myrsloken?????

 11. Fröken J Says:

  Slaghöken: Jag vet inte vem som gjorde myrsloken. :) Om man gillar blått och rött är ju en smaksak…

 12. Slaghöken Says:

  Nja, jag menar ju inte att alla skall ha det …det var mer en reflexion om hur olika färger kan verka. När jag först såg färgen i burken tänkte jag att den kommer aldrig upp på vår vägg, men hustrun visste bättre!!
  Nu skall det bli ett nytt sovrum och då blir det inte den färgen för vårt nya sovrum ligger i fel väderstreck och det är något man måste ta hänsyn till. Ljusinsläpp, solfrekvent eller inte osv. Tänk på indianerna som alltid har/hade sin öppning i öster och alla fötter i Tippin skulle vara vända mot öster så att solens osynliga kraft skulle fånga foten i gryningen och växa in i den sömntyngda kroppen för att återfödas i den dagligt ”nya” morgonkroppen.

 13. Anna-Karin Says:

  Absolut en mardröm. För att inte tala om dom där räckena framför fönstren in till köket och lilla rummet. Nej fy så hemskt!

 14. Anna-Karin Says:

  Missade det där med balettövningarna, ho ho..
  och så glömde jag ju att säga, kul att bloggen är igång igen.

 15. Charlotte Says:

  Men gud! Detta har jag missat. Är det alltså förebilder? Det ser ut som efterbilderna? Jäklar.

 16. Lena Says:

  Jag såg just ett avsnitt av While you were out på Discovery Travel & Living. Tro’t eller ej, men det de åstadkom där kan ha varit snäppet fulare än detta. Det gjorde ont i själen.

 17. rognefjord Says:

  Usch, nej nej och åter nej! För rörigt! Men jag gillar din stil…;)
  Jag är också wordpress(are) kom in och titta:
  http://www.rognefjord.worpress.com

 18. rognefjord Says:

  Kan jag lägga till dig på min blogroll?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: